Heldhaftige Hercules zoekt actief, liefkozend thuis

asielhond Hercules

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Hercules!

 

Hercules kwam in het asiel terecht omdat het met de gezondheid van zijn baasje niet goed ging. Familieleden hebben een tijdje voor hem gezorgd, maar hij daar kon uiteindelijk niet blijven. Nu zoekt Hercules een nieuw thuis.

Wie Hercules is

Hercules is kruising van 3 jaar oud. Hij is gezond en altijd goed verzorgd. Zijn tandjes werden iedere avond gepoetst en hij ging geregeld in bad. 

Hercules is gek op de aanwezigheid van mensen en begroet iedereen dan ook blij. Knuffelen is ontzettend belangrijk voor hem. Met stip op twee staat actief bezig zijn. Aan de lijn kan hij soms wat trekken, zeker als hij een kat in het vizier krijgt. Andere honden vind hij geen probleem, behalve als ze groot of luidruchtig zijn, dan laat hij ook van zich horen. Als Hercules wat langer op pad is, ontspant de lijn.

Image
asielhond Hercules
Hercules gaat graag samen op een stevige wandeling.

Wat Hercules zoekt

Hercules zoekt een thuis dat zijn enthousiasme – en bijkomende lompheid en kracht – aankan. Daarom plaatst het asiel hem niet bij kinderen onder de 12 jaar. Zijn nieuwe baas moet graag samen op een stevige wandeling of actieve vakantie gaan. Ook wordt Hercules blij van goede hersentraining met een ervaren hondenbaas.

Zoek jij Hercules?

Leuk! Het asiel ziet je e-mail graag tegemoet (doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl). Noem daarin de volgende zaken: 

  • je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer
  • informatie over de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  • woonsituatie (beneden/boven, tuin/balkon, trap/lift)
  • je werksituatie/werktijden
  • je ervaring met honden
  • de eventuele andere aanwezige huisdieren
Image
asielhond Hercules
Lijd jij het actieve leven waar Hercules naar op zoek is? En past een hond daar feilloos in? Neem snel contact op met het asiel!
Deel dit artikel